Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

                     Jemina Staalo: Prinsessä NAUTASIKAA!

                                                             KaSVis kokKikiRjA

                  vegeille, pihtareille, tumpeloille ja just sulle

-lakto-vegaani = kaikenlainen liha loistaa poissaolollaan ja karitsat määkivät ja kirvaavat kedolla, jossa nappikukat haisevat pissalle, mutta jokainen lammas on laulun arvoinen.

missä tahansa on plo soijakastiketta, 450 gr pönäkkä tölkki cayennepippuria, kookos"maitoa", cashew- ja pistaasipähkinöitä, tomaatteja, parsakaalta, kukkakaalta on minun keittiöni.

alkulause:

Dalai Laman lainaus suoraan tai kierteellä:

ruoka ja elämä on syöksymistä seikkailuun

     Ihminen on sitä mitä syö

- terveellinen

- hauska

- eksoottinen

- perinteikäs

- elintärkeä

- sitä + tätä

1) ALUKSI = Syöminen on tärkeää. Mitä muuta syöminen on? Pakollista. Ihanaa. Kannanotto. Romanttista. Kiusaus. Ylensyönti. Himo. Nauravat nakit. Ekologista. Tilliliha. Possumunkit.

2) HUUMORI = Vähemmistön osana on olla enemmistön hampaissa, naurettavampana koska on erilainen, esim keskitysleirit, plaa, siksi vitsejä laukova vege on raadonsyöjä-enemmistölle kauhistus.. Etnisten ravintoloiden väärinkirjoitus / ennen kaupoissa Kolter, Goga Gola,..

3) MONIPUOLISUUS= vegellä on aina ruoka aina valmiina, kun peruna- ja kasvimaalla muistaa käydä, sekä torilla ja kaupassa, sitten kellarissa ja pakkasessa. INHOAN jääkaapin kylmää ruokaa. En ymmärrä mainosten aikana jääkaapilla käyntiä ja mässäilyä, poikkeuksena: tofu/maito, vanukkaat, kermaviili.. Mutta kasvinsyöjällä on aina tuoreita hedelmiä ympäriinsä, + pähkinöitä ja rusinoita. Vegellä ei ole koskaan ongelmaa mitä ruuaksi. Ainoa ongelma on se, jos ei ole ruokaa eikä rahaa sitä ostaa, halla on vienyt sadon, myyrät varastaneet perunat, kanit syöneet salaatin, tai erossa puoliso on vienyt viimeiset riisinjyvätkin. Roskisdyykkaus, leipäjono, omat aivot - ei lautasella, vaan käytössä, olisi suotavaa.

sininen puurolautanen ylhäältä päin jossa juokseva kurpitsahilloke on muodostunut nauravan pottunenäisen miehen silhuetiksi,

Tärkeimpänä antina on kasvisten monipuolisuus, ekologisuus, new age, historia, perinne, asenne, eettisyys, valinnat, sekä NOPEUS ja HELPPOUS.

OMA MAA mansikka, mustikka ja lipstikka

- KURPITSAsta on moneksi, Halloween, KEKRI kekkerit, alku- pää- ja loppuruoka.

- PERUNAsta on moneksi (peruna on pyöreä -laulu) peruna on piilevä > vitsi, jossa keitto syödessä ei jaksa syödä yhtä perunaa, sen voi piilottaa lusikan alle ts painaa lusikan hiljalleen ja varmasti perunan päälle.

kolumbuksen jälkeen kuten muidenkin konkistadoorien riistäjien ja imperialistien jälkeen olemme saaneet perunan ja kahvin ja tangon sulostuttamaan suomen suomalaisuutta..

- NAURIS ainoa suomalainen alkuperäinen ruoka

MUU MAA artisokka

- PASTAsta on moneksi, myös tuontituote, pastan perinne, itä ja italia, alkuperä

- ns EKSOTIIKKA Kuuba, Tornionlaakso, Ranska omaansa haluaa tarjota / tutustua uuteen

                            JOS MAASSANI EI KASVA TOFU?

- Miten olen voinutkaan tulla toimeen ilman TOFUa ja SOIJATUOTTEITA?

- MITEN MINUSTA TULI VEGE, kirja, kokkikokemukset, miten rahat riittää, kun kirveellä paloittelin lihaa ja maksaltk piti itse valmistaa 30 litran kattilassa raavaasta, haisevasta maksasta – tosi gore ja splatter –efekti.

- Enää ei tarvita eläinkunnan tuotteita kun on Tiimarit, Anttilat jne mistä voi ostaa neulaa, lankaa, noppia, narua, toppatakkeja eikä tarvita eläinten jänteitä eikä luita raaka-aineiksi.

- PAHA, Syömättä jättäminen: boikotointi, syömälakko on protestikeino, kuten Heidi Hautalalla. Tai kidutuskeino. Anoreksia. Bulimia. Tilastot. Naiseksi kasvaminen. Media. Mitä saa syödä.

                                                                 Syö juo mies nainen

- Olet mitä syöt > Toisenlainen > elokuvat Elossa, Erämaa syö miestä ja Kokki vaimo varas rakastaja, Uhrilampaat / Hannibal, oikea saksalainen kannibaali netistä löysi halukkaan kohteensa

- PYHÄ, Alkuperäisuskonto, ruoka on pyhä rituaalin väline, mm Egypti, ruokaa myös vainajille,

Lapissa uhrattiin puuroa auringolle jne

- seksuaalisuus on aikuisten leikkiä ruualla ( elokuvien malli > 9 1/2 vk, )

leikki > ruualla sotkeminen ( mainokset jossa koti ei ole enää siivoamista varten)

IDEOLLOGIA

- Minä olen feministi ja minähän en leivo. Niinkö?

SESONKI

- Vegen ja vapaa-ajattelijan joulu, Halloween, KEKRI kekkerit

- PERINNE RUUAT Vegen ja vapaa-ajattelijan joulu, KEKRI kekkerit, sikavainajasta kalkkunaan ja kalkkunasta tofuun, reseptit + BATAATTIlaatikko on joulun upein ruoka

OI TAPOJA:

- suomalainen Kursailu, Fast food, italialainen 4 tunnin illallinen – maassa maan tavalla tai stockan herkun kautta

- ONGELMIA, miksi kauppojen hevi-osastot on pilaantuneita, kyllä haloo nousisi, siitäpä soppa syntyisi tai jäisi syntymättä JOS raadonsyöjien lihatiskillä myytäisiin syötäväksi kelpaamatonta mätää lihaa, kuten kaupoissa HEVI-osastoilla myydään homehtuneita kasviksia.

RESÄHTIT, reseptit

= ihminen ei halua antaa ulkopuolisille parasta reseptiään, se on se sukujen salainen ainesosa, ties mikä, niin kuin ei halua antaa neuvoja ulkopuolisille, miten pitää parisuhteen parisuhteensa kunnossa vaikkapa eroottisesti.

1. resepti = Radioaktiivinen kurpitsakeitto, omistettu Marie Curielle = kurpitsakeitto eli oodi smetanalle ja vaaleanvihreälle kevätsipulille, josta vaaleanvihreä neonväri tulee.

JÄLKKÄRIT = tässä tarkoitetaan jälkiruokia, ei vieroitusoireita. Tsori vaan.

- kurpitsahillo, kookonospletut

taustalla on Nausikan tarinan plagiaatio, joka voisi vaikka rytmittää kirjaa jos jaettu vaikka 13 osaan, niin joka osan aluksi runo tai vastaava joka kehittyy, antiikkinen tai kybirginen, en tiedä..

sisältö: ei tarkkoja mittoja - lets ollaan taiteilijoita, enin osa mitoista suomalaisia, muiden maiden mitoista sekä suomen mitat desit jne että originaalit

tyyli: rento, räväkkä jne, tosiasiat tosiasioina, kuvitus, kaunokirjallinen ote, teksti pakina-muodossa,

mukana eri ihmisten kertomuksia karmeita tai hauskoja ruokailuun liittyen, plus reseptit

kuvitus: guassi siis gulassitöitä / osittain 50-luvun technicolor räikeä vahva almodovarlainen väritys, osittain 70-luku / mietitään vielä

valokuvat: Jemina Staalo > kannessa kurpitsamaa, jossa pitkät juuret > symboli

valokuva tekijöistä: 70-luvulla kahvipöydän äärellä / kattaus

alkulause: Dalai Laman lainaus suoraan tai kierteellä: ruoka ja elämä on syöksymistä seikkailuun

ETUKANSI: gulassitöitä, kurpitsamaa, mehevyys, taide, huolettomuus / tyyli

TAKAKANSI / LIEPEET; kurpitsamaakuva jossa juuret voivat jatkua kannesta kanteen; sininen puurolautanen ylhäältä päin jossa juokseva kurpitsahilloke on muodostunut nauravan pottunenäisen miehen silhuetiksi,

Sivulatauksia: 1275

©2019 Prinsessa Nautasikaan keittokirja - suntuubi.com