Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

                  Jemina Staalo: Prinsessä Nautasikaan kasviskeittokirja

 

 

Valkea tankoparsa tölkistä käy lohkareisen fetajuuston kanssa jolloin voi tehdä lumisalaattia..

Vihreä tankoparsa tölkistä käy myös moneen salaattiin.

 

Tuoretta tankoparsaa voi keittää ja tehdä gourmet aterian, kun muistaa ohjeen mukaan leikata päälikerroksen pois.. Ohjeita saa kaupan ihanalta hevi –osastolta  ( siis Hedelmä-Vihannes, ei Black Sabbath-Judas Priest ), kirjoista ja netistä.

 

Keitetty tankoparsa käy sellaisenaan hienona alkuruokana upean valkoviini- tai sitruunakastikkeen kanssa, tai  perunoiden tai pastan kanssa pääruokana runsaan, tuhdin alkusalaatin ( pasta tai feta ) jälkeen, lime- tai herkkusienikastikkeen kera.

 

Grillattu tankoparsa: sieniä, kirsikkatomaatteja, porkkanaa, kurkkua ja maissia. Hunajameloneita, cocktailkirsikoita, minisuolakurkkuja.

Grillauskastike:  suomalaista rypsiöljyä ja grillimausteita, valkosipulia, pippureita, cayennea, chiliä,  tai hunajaa / siirappia. Testaa myös hedelmien kastikkeita tai vaikkapa Piltti tai luomu Hipp lastenruokien ihania hedelmämössöjä, tai muussaa omia hedelmäsi.

 

 

 

 

 

Prinsessä Nautasikaa! Kasviskokki kirjailija renessanssi-ihminen Jemina Staalo: Kasviskeittokirja verkossa. Ruokaohjeita: Perso tankoparsalle!

 

 

Sivulatauksia: 992

©2019 Prinsessa Nautasikaan keittokirja - suntuubi.com